Popstar Mehtap, Çatlak Şanzel yüzünden Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'ı yerden yere vurdu

'Bacısını Sevdiğim' adlı şarkısıyla tanınan ve 'Çatlak Şanzel' olarak bilinen Şanzel Çetin, daha önce Lerzan Mutlu ile Armağan Çağlayan'ın programlarına konuk olmuştu. Çatlak Şanzel, Popstar Mehtap için ''Benden dayak yedi'' demişti. Bugün 2. Sayfa'nın konuğu olan Popstar Mehtap Yılmaz, Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu'yu topa tuttu. Mehtap, Mutlu için 'zehirli yılan' ifadelerini kullandı.

Lerzan Mutlu, daha önce kendi programına Çatlak Şanzel'i konuk etmişti. Şanzel, program sırasında Popstar Mehtap için ''Benden dayak yedi'' iddiasını ortaya atmıştı. Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına da konuk olan Çatlak Şanzel, Mehtap için aynı açıklamayı bu programda da yapmıştı. Çatlak Şanzel'in kendisi hakkında bu açıklamayı yapmasına müsade ettiği için arası bozulan Lerzan Mutlu, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Çatlak Şanzel ile böyle bir şey yaşamadığını altını çizen Mehtap, Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA LERZAN MUTLU İLE MEHTAP ARASINDA GERİLİM YAŞANDI


Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Popstar Mahtap Yılmaz, ''Playback şarkı söylemek yasaklansa, sizce hangi şarkıcılar sahneye çıkamaz?'' sorusuna verdiği cevapla gündeme geldi. Şarkıcı Mehtap soru karşısında arasının bozuk olduğu Lerzan Mutlu'nun da adını verdi.

Mehtap'ın kendi adını vermesinin ardından programın sunucularına mesaj atan Lerzan Mutlu, ''Selam söyle. İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuar çok üzülecek bu yorumuna. Konservatuarlı birine bunu söyleme... Ha ha ha. Öp benim için onu'' cevabını verdi.

''LERZAN MUTLU ZEHİRLİ BİR YILAN''


Lerzan Mutlu'nun mesajına canlı yayın sırasında cevap veren Mehtap, ''Benim arkamda da aynı vokalden var. Kusura bakmasın yani. Konservatuarlı olmak onun çok iyi bir ses olduğu anlamına gelmez. Ben yarışmadayken bile bir sürü konservatuarlıları eledim geçtim içlerinden tek başına. 'Ha ha ha' ise benim arkamda neden vokal yapıyorlar? Bu İbrahim Tatlıses'in arkasında, Ebru Gündeş'in arkasında... Onlar da mı konservatuarlı? Hayır. Erkekli kızlı hepsini arkaya diziyorum. Hepsi konservatuarlı. İyilerini koyuyorum. Konservatuarlıların hepsi iyi sesli olacak diye bir şey yok. Bence öpmesin o beni hiç. O bir yılan. Anladın mı? Sakın! Beni sakın Lerzan Mutlu öpmesin. Öperse zaten ölürüm herhalde. Uyuysan prenses bile olsam, Lerzan öpecek hayata dönecek olsam da öpmesin... 'Öpmesin' derim.'' ifadelerini kullandı.


Açıklamalarına devam eden Mehtap, Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a olan kırgınlığını dile getirdi. ''Başka bir mevzu var, kendisi çok iyi biliyor. Benim onu geçmişte nasıl sevdiğimi de, kalbimin nasıl kırıldığını da biliyor. Yüz yüze gelsekte söyleyeceklerim var. 10 sene 12 sene önce çalıştığım ortamdan bir tane bayan getirtip programına, bana sallatması... Hikayeler kurmaları programda... Bana kralının eli kalkmadı. Ben el kalkacak bir kadın değilim. Sen onu oturtturmuşsun hakkımda konuşturtuyorsun. Ben onu bilmem, seni bilirim Lerzan Mutlu. Sen beni öpemezsin. Sen yılansın! Zehirli! Zehrin geçer bana.'' diyerek herkesi şaşırttı.

''ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'IN BENDE EMEĞİ YOK, REYTİNG MAKİNASIYDIM''


Popstar Mehtap açıklamalarının devamında ise sert ifadeler kullanarak şunları söyledi: ''Ben seni iyi bir insan zannediyordum. Benim yanımda üçüncü şahıs senin hakkında konuşamaz. Sen konuşturdun. Armağan Çağlayan'la ikisi aynılar. O da konuşturdu. İkisi de aynı kişiyi programlarına çıkarıp arkamdan sallattırdılar. Size reyting getirmez. Kanalınız yok zaten, çadırdan yayın yapıyordunuz. Benim kalibi kırar konuşturmanız ama reyting getirmez. Karşılaşmayalım hiçbir yerde. Ne geleceğim be sizin programınıza. Bir de dost gibiler. Yalan yanlış, saçma sapan şeyler... Yanıma yaklaşamazsın, öpecekmişsin beni. Armağan Çağlayan'a da aynı konudan kırgınım. İkisiye de aynı şeyi yaşadım. Sırtımdan hançerleme olayı yaptılar. O kişinin ismini söylemek istemiyorum. Bir kadın beni Lerzan'ın programında dövdüğünü iddia etti. Armağan'ın programında da çıktı bana salladı o kadın. Şizofreni hastaları. Olmayan beyninizle uyduruyorsunuz her şeyi. Öyle bir durumun olmadığını beni tanıyan herkes bilir. Bunlar hep hayal ürünleri. Armağan Çağlayan'ın ne emeği var benim üzerimde? Ben reyting makinasıydım. Hangi yarışma programında 'Birazdan yarışmacı çıkacak' diye. Armağan Çağlayan'ı aramadım, asla aramam da. Yapılan yanlışları unutmam. Bir tek ben vardım yarışmada deli denyo içlerinde. En çok SMS bana gelirdi. Biliyorsunuz zaten. Ama oradan ben bir sevgi, gönül bağı var zannediyordum meğer hep sırtımdan bıçaklamışlar. Şimdi ne severim, ne sayarım, ne saygı duyarım. Benden uzak olsunlar. Sen getirtip konuşturtacaksın...''

NE OLMUŞTU?


Şarkıcı Lerzan Mutlu ile Popstar yarışmasıyla meşhur olan Mehtap Yılmaz arasında geçtiğimiz yıllarda gerginlik yaşanmıştı. Lerzan Mutlu'nun programına Çatlak Şanzel'i davet etmesiyle gerginlik ileri seviyeye taşınmıştı. Lerzan Mutlu'nun programında Çatlak Şanzel'in, Mehtap hakkındaki söylemleri ortalığın iyice gerilmesine sebep olmuştu.

Mehtap Yılmaz 2 yıl önce konuk olduğu 'Söylemzsem Olmaz' programında Lerzan Mutlu için ''Yıllar önce kısa bir dönem arkadaşlığım oldu kendisiyle. Bir süre sonra baktım ki benip kulvarımda biri değil. Bende en kısa sürede kendisinden uzaklaştım. Ve bugün bakıyorum ki doğru bir karar almışım.'' demişti.

Lerzan Mutlu'ya uyarıda bulunan Mehtap Yılmaz, ''Bana bak Lerzan bana öyle ananne gibi parmak sallayamazsın. zaten muhattabım değilsin hakkında şikayetçi olacağım.'' demişti.

Armağan Çağlayan’ın TouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk olan Şanzel’in söyledikleri büyük ses getirmişti. Bir doktoru öldürdüğünü itiraf eden Çatlak Şanzel oldukça tepki çekerken, en çok tepkiyi Popstar Mehtap göstermişti. Çatlak Şanzel, kendisine tepki gösteren Popstar Mehtap’ı bir zamanlar dövdüğünü itiraf etmişti. Çatlak Şanzel' olarak bilinen Şanzel Çetin, Lerzan Mutlu'nun programına katılmış ve açıklamada “Ben namusumla şarkı söylüyorum. Benden dayak yedi. Zamanı gelince sebebini de açıklarım” ifadelerini kullanmıştı.

Lerzan Mutlu ile Mehtap'ın arası bozulmuştu.

Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi
Sonraki Haber