Polikistik over sendromu, hamile kalmaya engel mi? İşte tüm detaylarıyla polikistik over sendromu…

Polistik over sendromu (PCOS), kadınlarda görülebilen kroniktir bir hastalıktır. Adet düzensizliği, tüylenme gibi şikayetlerle doktora başvuran ve PCOS tanısı koyulan kadınlar hamile kalabilir miyim düşüncesine kapılabilir. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, polikistik over sendromu hakkında bilgiler verdi ve PCOS tanısı koyulan hastalar hamile kalabilir mi? sorusunu cevapladı. İşte polikistik over sendromu ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler…

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, polikistik over sendromu nedir? sorusunu cevapladı. Öner, ''Hastalıklar bazen bizim bir parçamız olur ve ömür boyu bizimle devam eder. Bu tür hastalıklara kronik hastalıklar denir. Kronik hastalıklar arasında sıklıkla bilinen diyabet, hipertansiyon, kalp hastalıkları, böbrek yetmezliği gibi endokrin ve dâhili hastalıklar yer almaktadır. Tansiyon hapları, insülin, kalp ilaçları artık hemen hemen her öğünümüzde hayatımıza girmiştir ve unuttuğumuz zaman tüm düzenimiz alt üst olur.

Sevgiliye bayram mesajı 2024! Baba adaylarına Babalar Günü mesajı 2024! Kürtçe bayram mesajı 2024! Sevgiliye Babalar Günü mesajı 2024! Abiye Babalar Günü mesajı 2024! Ağabeye Babalar Günü kutlama sözleri Öğretmene bayram mesajı 2024!