Polat Alemdar EDHO'ya mı katılacak? Polat ve Süleyman Çakır bir araya mı geliyor?

Polat Alemdar EDHO'ya mı katılacak? Polat Alemdar Süleyman Çakır bir araya mı geliyor sorularının yanıtı haberimizde. Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar ve Süleyman Çakır karakterleriyle adeta efsaneleşen Necati Şaşmaz-Oktay Kaynarca ikilisinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde yeniden bir araya geleceği iddia edildi.

Polat Alemdar EDHO'ya mı katılacak? Polat ve Süleyman Çakır bir araya mı geliyor? Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a (EDHO) katılacağı öne sürülüyor. Sosyal medyada da uzun süredir dile getirilen iddialarla ilgili kafa karıştıran bir gelişme yaşandı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!