Playstation Plus Aralık 2023 ücretsiz oyunları!

Aralık 2023'te PlayStation Plus abonelerini sevindirecek ücretsiz oyunlar sızdırıldı. Bu ay, oyunseverlerin dört gözle beklediği PlayStation Plus katmanına yeni eklenen ücretsiz oyunlarla dolu olacak. Sony'nin abonelik hizmeti, oyunseverlere her ay yeni deneyimler sunmak amacıyla PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor. Peki, Aralık 2023 Playstation Plus Aralık oyunları neler? İşte Playstation Plus Aralık 2023 oyunları!

Sony'nin PS Plus üyelerine Aralık 2023 için sunacağı ücretsiz oyunlar belirlendi. Kasım 2023'ün ardından beklentiler yüksek, çünkü bu ayın oyunları arasında Aliens: Fireteam Elite, Dragon Ball: The Breakers ve Mafia 2: Definitive Edition gibi pek de oyuncuya hitap eden oyunlar bulunmuyordu. Peki, Aralık 2023 Playstation Plus Aralık oyunları neler? İşte Playstation Plus Aralık 2023 oyunları!

PLAYSTATİON PLUS ARALIK 2023 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Aralık ayı için yapılan tahminler, birçok oyuncunun dikkatini çekecek gibi görünüyor. İddialara göre, bu ayın ücretsiz oyunları arasında The Last of Us Part 1 yer alabilir. Bu, serinin hayran kitlesini genişletmek adına stratejik bir hamle olabilir, özellikle de The Last of Us Part 2 Remastered'in 2024'te yayınlanacak olması göz önüne alındığında.

Bir diğer heyecan verici tahmin ise Mega Man 30. Yıl Dönümü Paketi'nin Aralık 2023 PS Plus ücretsiz oyunları arasında olacağı yönünde. Bu paket, 19 oyunu bir araya getirerek PS Plus tarihindeki en içerikli sürümlerden biri olabilir, özellikle nostaljik oyuncular için.

Aralık 2023 PS Plus Ücretsiz Oyunları arasında dikkat çeken bir diğer isim ise Eylül 2023'te piyasaya sürülen Neo-Noir üçüncü şahıs nişancı oyunu El Paso, Elsewhere. Bu oyun, ilgi çekici bir hikaye ve sürükleyici bir oynanış sunuyor.

PS Plus Extra ve Premium üyeleri için de sürprizler bekleniyor. Sızıntılara göre, PSP oyunları Thrillville ve Thrillville: Off The Rails ile birlikte PS1 oyunu Buzz Lightyear of Star Command, Premium üyeler için sunulabilir. Ayrıca, PS Plus Extra'da Batman: Arkham Origins ve Batman: Arkham Knight bulunuyor, bu da koleksiyonu tamamlamak isteyenler için güzel bir fırsat sunabilir.

PS Plus 2023 Aralık oyunları tahmini

The Last of Us Part 1

Mega Man 30. Yıl Dönümü Paketi

El Paso, Elsewhere

PS Plus Extra ve Premium 2023 Aralık oyunları tahmini

PS5: Guilty Gear -Strive-

PS4: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City

PS3: BioShock, BioShock 2

PSP: Thrillville, Thrillville: Off The Rails

PS2: Alien Hominid

PS1: Buzz Lightyear of Star Command

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber