PKK'ya Temmuz darbesi! Tam 290 terörist...

1-31 Temmuz tarihlerinde terör örgütü YPG/PKK'nın saldırılarında 5 güvenlik görevlisi şehit oldu. Aralarında 11 aylık bebeğin de bulunduğu 5 sivilin yaşamını yitirdiği saldırılarda yaralanan 5 asker tedavi altına alındı.

Ülkenin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar düzenleyen terör örgütü mensuplarının peşini bırakmayan güvenlik güçleri, yurt içi ve dışındaki hava ve kara operasyonlarını sürdürdü. Temmuz'daki operasyonlarda aralarında örgütün sözde sorumlularının da yer aldığı 290 terörist etkisiz hale getirildi.

Eli kanlı PKK ve örgütün gençlik yapılanmasına yönelik pek çok ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 110 zanlıdan HDP ve DBP'li yöneticilerin de aralarında bulunduğu 30'u tutuklandı.

Özellikle Mehmetçiğin Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yurt içi ve dışında yürüttüğü operasyonlar, zorlu arazi şartlarında dahi hız kesmeden sürdü.

Bölgede herhangi bir ihbar ya da istihbarat beklemeksizin şüphe uyandıran adreslerin yanı sıra sarp arazileri de didik didik arayan Mehmetçik, Tunceli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Ağrı, Kars, Hakkari, Şırnak, Mardin, Siirt, Bitlis ve Van kırsalı başta olmak üzere teröristlerce kullanılan sığınak, barınak ve depoları belirleyerek imha etti.

Yaz mevsiminde de teröristlerin eylem yapmasına fırsat vermeyen Mehmetçik, hava ve arazi şartlarındaki olumsuzluklara aldırış etmeden operasyonlarını kararlılıkla yürüttü.

Para çekme limitleri yükseliyor O şehirde kilometrelerce kuyruk oluştu! Binlerce araç sıraya girdi... BİM'e ucuza Drone geliyor! BİM, 18-21 Haziran aktüel ürünler kataloğu! Bayram sonrası Meclis gündemi yoğun Diamond Tema'dan sosyal medyada rezil açıklama: Olay soğumuş olur Elazığ'da korkutan deprem!