PKK'nın kadın yapılanmasına darbe

İçişleri Bakanlığı, Iğdır kırsalında 3 gündür süren Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında 2 kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "3 gündür devam eden Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında; dün terörden arananlarda Gri Liste’de yer alan Roni kod adlı Halis Erdoğan ölü olarak ele geçirilmişti. Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat birliklerinin gerçekleştirdiği takip sonrası diğer 2 terörist de saklandıkları mağarada bulundu." denildi.

İçişleri Bakanlığı, Iğdır'da 3 gündür devam eden Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında 2 kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini bildirdi.

SAKLANDIKLARI MAĞARADA BULUNDULAR

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Iğdır kırsalında, Jandarma SİHA tarafından tespit edilen 3 teröristi etkisiz hale getirmeye yönelik 3 gündür devam eden Yıldırım-3 Operasyonu kapsamında; dün terörden arananlarda Gri Liste’de yer alan Roni kod adlı Halis Erdoğan ölü olarak ele geçirilmişti.

Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerinin gerçekleştirdiği amansız takip sonrası diğer 2 terörist saklandıkları mağarada bulundu. Jandarmanın, “teslim ol” çağrılarına uyan 2 kadın terörist sağ olarak ele geçirildi."

AA

Taksim ve İstiklal Caddesi'ndeki kısıtlamalar kaldırıldı 12 bin kişi tahliye edildi 7 havalimanında uçuşlar durdu Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı
Sonraki Haber