PKK sempatizanı gazeteciden seçim yalanı! 'Ağzı mühürsüz pusula torbaları' iddiasına yalanlama...

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Amed Dicle, seçimlerin başladığı saatlerde Van Kalecik Atatürk Ortaokulu'nda ağzı mühürsüz pusula torbaları olduğu dezenformasyonunu yaymaya kalktı.

Terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Amed Dicle, Van Kalecik Atatürk Ortaokulu'nda ağzı mühürsüz pusula torbaları olduğu dezenformasyonunu yaymaya kalktı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK'nın propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerle ilgili, 'Van Kalecik Atatürk Ortaokulu'nda ağzı mühürsüz pusula torbaları var' iddiası kamuoyunu manipüle etmeye yönelik dezenformasyondur.

Genelge ve kanun gereği kese diye tabir edilen mühür ve kaşelerin olduğu torba, mühürlü olmak zorundadır. Ancak, bu keselerin konduğu büyük torbalarda ise mühür olması gerekmemektedir. Görüntülerdeki torbaların, keselerin olduğu büyük torbalar olduğu açıkça görülmektedir. Bilindiği üzere sandık kurulu; bir başkan, bir üye memur ve tüm siyasi partilerin temsilcilerinden oluşmaktadır. Herhangi bir oy pusulasına bir işlem yapıldığı tespit edilmesi halinde, bu sandık kurulları tutanak tutmaktadırlar. Yanıltıcı bilgilere itibar etmeyiniz" denildi.

PKK yandaşı gazeteci Amed Dicle ve terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan

PKK sempatizanı gazeteci Amed Dicle ve PKK/YPG elebaşı Ferhat Abdi Şahin (Mazlum Kobani)

PKK
Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber