PKK itirafçısı, Selahattin Demirtaş'ı köşeye sıkıştırdı: Kandil'den emir alıp sokak çağrısı yaptı!

PKK terör örgütü içerisinde 14 yıl bulunan, Duran Kalkan'ın özel kalemliğini yapan ve 7 kişilik Bilim Aydınlanma Komitesi üyelerinden Kerem Gökalp, Kobani olaylarıyla ilgili öyle bir ifade verdi ki Selahattin Demirtaş'ı köşeye sıkıştırdı. Gökalp, Demirtaş'ın sınırda Kobani olayları öncesinde yaptığı açıklama sırasında yanında olan Kamuran Yüksek'in PKK'nın Zap kampındaki Zindan konferansından alelacele çıkarılarak Demirtaş'a talimat getirdiğini anlattı.

30 Eylül 2014'te o dönem HDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş, beraberindeki milletvekili ve belediye başkanlarıyla, Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan geçerek IŞİD ile PKK/YPG arasında çatışmaların sürdüğü Suriye'nin Kobani kentine gittikten sonra Mürşitpınar Sınır Kapısında açıklama yapmıştı.

6 Ekim 2014'te HDP'de açıklama yaparak, "Kobani'de durum son derece kritiktir.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den