PKK elebaşlarından alçak sözler! 'Erdoğan'ı tasfiye etmeliyiz' diyerek Kılıçdaroğlu'na oy istediler

KCDK-E Eş Başkanları Fatoş Göksungur ve Yüksel Koç, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimler için 'oy kullanın' çağrısında bulundu. Koç, ''Erdoğan'ın gitmesi gerekiyor 2. turda herkes seferber olmalı ve tasfiye etmeliyiz." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hemen her gün bir PKK elebaşısı Kemal Kılıçdaroğlu için destek açıklaması yaparak oy istiyor. Erdoğan'ın kaybetmesi, Kılıçdaroğlu'nun kazanması gerektiğini söyleyen teröristlerin alçakca sözlerine her geçen gün yenisi ekleniyor.

Kandil, 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için ikinci tur oy söylemlerine şimdiden başladı.

Son olarak KCDK-E Eş Başkanları Fatoş Göksungur ve Yüksel Koç; yaptıkları yeni açıklamada 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ettiklerini iddia ederek 2. tur çağrısı yaptı.

''ISRAR VE İNATLA OYUMUZU KULLANACAĞIZ''

PKK'nın Avrupa uzantısı, Terör örgütü KCDK-E Eş Başkanları Fatoş Göksungur, "Seçim bitmiş değil. 2. turda Avrupa'da 20-24 Mayıs tarihleri arasında bir kez daha ısrar ve inatla Avrupa'nın her yerinde sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız. 1 oyluk canı olan diktatörü devirerek 28 Mayıs'tan sonra zafer halaylarını birlikte çekmeye ve faşizmi yıkacağımızın ilanını vermek için hepinizi oylarınızı kullanmaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.

"ERDOĞAN'I TASFİYE ETMELİYİZ"

Yüksel Koç ise, "Erdoğan'ın 1. turda geçmemesini sağlayan bizler olduk. Erdoğan'ın gitmesi gerekiyor 2. turda herkes seferber olmalı ve tasfiye etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

PKK
26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber