Pişti oldular! Kendall Jenner mı yoksa Defne Samyeli mi?

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 50 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli bu kez kıyafet tercihiyle gündem oldu. Defne Samyeli, Amerikalı model Kendall Jenner'ın geçtiğimiz yıl Met Gala'da giydiği elbisenin aynısını giydi. Sosyal medyada elbisenin en çok kime yakıştığıyla ilgili ''Kendal Jenner mı yoksa Defne Samyeli mi?'' sorusu soruldu.

Son dönemde aşk hayatıyla gündemde olan Defne Samyeli'nin, Cem Yılmaz'la ilişkisini sonlandırdıktan sonra Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Samyeli'nin adı en son kendisinden 10 yaş küçük şarkıcı Sinan Akçıl'la anılmıştı. Özel hayatıyla gündeme gelen Samyeli son olarak sahne kostümüyle adından söz ettirdi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!