Pınar Karşıyaka'nın rakibi belli oldu

Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalinde Bursaspor'u 2-0'lık seriyle geçip adını yarı finale yazdıran Pınar Karşıyaka'nın rakibi Türk Telekom oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek finalinde Bursaspor'la eşleşen Pınar Karşıyaka, rakibini iç sahada ve dış sahada mağlup ederek seriyi 2-0'a getirip yarı finale adını yazdıran takım olmayı başardı. Kaf-Kaf'ın yarı finaldeki rakibi ise Galatasaray Nef'i 2-1 geçen Türk Telekom oldu.

İLK MAÇ 4 HAZİRAN TARİHİNDE

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde Türk Telekom ile eşleşen Pınar Karşıyaka, ilk iki maçı 4 ve 6 Haziran tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda oynayacak. Üçüncü karşılaşma ise 8 Haziran tarihinde İzmir'de oynanacak. Gerekmesi halinde dördüncü mücadele 10 Haziran tarihinde İzmir'de, beşinci müsbaka ise 12 Haziran tarihinde Ankara’da oynanacak. Bu eşleşmeyi geçen takım finale çıkacak.

Dünya Bankası finansmanı iddialarına yalanlama Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Kalleş saldırılarda öldürülen kadın sayısını açıkladı
Sonraki Haber