Pınar Deniz'e yapay zekayla 'Lan' şarkısı söyletildi! Gelen yorumlar 'Aman Zeynep Bastık görmesin' dedirtti

Sözü ve müziği Mabel Matiz'e ait olan Zeynep Bastık'ın seslendirdiği Lan şarkısı müzik listelerinde zirveye yerleşti. Son dönemin en çok dinlenen şarkılarından biri olan Lan, yapay zeka kullanılarak Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'e söyletildi. Pınar Deniz'in Lan performansına beğeni ve yorum yağdı. Gelen yorumlardan bazıları ise 'Aman Zeynep Bastık görmesin' dedirten cinsten. İşte Pınar Deniz'in Lan performansı ve gelen yorumlar...

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, hem oyunculuğu, hem güzelliği hem de aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Ünlü çiftin mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşıyacağı konuşuluyor.

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?