Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz'den Can Yaman açıklaması!

Güzel oyuncu Pınar Deniz son olarak Can Yaman ile yer alacağı projeden çekilmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Can Yaman'ın eski partneri ile yaptığı dikkat çekici açıklamalardan sonra birçok kişi Yaman'ı haksız bulmuştu. Pınar Deniz ise projeden çekilmesinin ardından açıklama yaptı. Peki, Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz'den Can Yaman açıklaması! Detaylar haberimizde..

Vatanım Sensin dizisi ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Pınar Deniz, ünlü oyuncu Can Yaman ile yer alacağı dizi projesinden vazgeçti. Can Yaman'ın yaklaşık 2 hafta önce verdiği bir röportajda, "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" açıklaması ile eleştiri yağmuruna tutuldu. Pınar Deniz'in bu açıklamalardan sonra Can Yaman ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Pınar Deniz kimdir? Pınar Deniz'den Can Yaman açıklaması! Detaylar haberimizde...

PINAR DENİZ'İN CAN YAMAN AÇIKLAMASI!

Düne kadar sessiz kalan Pınar Deniz, muhabirlerin soruları üzerine "Benim için çok önemli bu. Kadına şiddetin, kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum. Ben bu yüzden bu sene birçok işi reddettim. Kendisini tanımıyorum ama o röportaj çok etkili oldu" diyerek açıklama yaptı.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Binlerce kilometre uzağa uçtu Süper Loto sonuçları 28 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları 1 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları!
Sonraki Haber