Pilotlar kokpitte kahve içebilir mi? Hindistan'da kokpitte kahve ve tatlı bulunduran iki pilota ceza verildi

Pilotlar kokpitte kahve içebilir mi? Hindistan'da bulunan özel bir hava yolu şirketi uçuş sırasında kokpitte ağzı açık kahve bardağı ve tatlı bulunduran iki pilotunu cezalandırdı. İşte detaylar....

Hindistan'da bulunan özel bir hava yolu şirketi uçuş sırasında kokpitte ağzı açık kahve bardağı ve tatlı bulunduran iki pilotunu cezalandırdı.

Olay, SpiceJet’e ait bir uçağın kontrol paneline yerleştirilmiş bardak ve tatlı fotoğrafının viral olmasından sonra yaşandı. Raporlar, fotoğrafın çekildiği sırada uçağın 37 bin fit yükseklikte seyrettiğini ortaya çıkardı. Sosyal medyada fotoğrafa gelen tepkilerin ardından Hindistan’ın havacılık düzenleyicisi, firmaya uyarı cezası verdi. SpiceJet’ten yapılan açıklamada konunun incelendiği ve iki pilotun izne çıkarıldığı açıklandı. Havacılık uzmanları elektronik cihazlara Kahve dökülmesinin sistemi bozmaya yeteceğini söyledi.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber