Peygamberimizin yağmur duası nasıl yapılır?

Diyanet tarafından yapılan açıklamada kuraklık nedeniyle 11 Aralık Cuma namazından sonra camilerde yağmur duası yapılacağı belirtildi. Vatandaşlarda yağmur duası nasıl yapılır sorusuna cevap aramaya başlarken Peygamberimizin yağmur duası da aranan kelimeler arasında kendisine yer buldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle 11 Aralık Cuma gününde kılınacak Cuma namazı sonrasında camilerde yağmur duası yapılacağını belirtti. "Su: Hayat ve Şifa Kaynağımız" konulu hutbe, cuma vakti Türkiye genelindeki camilerde okunacak. Suyun bilinçli kullanılması ve israf edilmemesine ilişkin uyarıların yapılacağı hutbede, cuma namazının farzından sonra yağmur duası edilecek.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...