Peugeot en çok tercih edilen modeline yıl sonu indirimi yaptı! İşte Peugeot 208 özellikleri ve yıl sonu kampanyası

Yeni yılın gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarında artış bekleniyor. Ülkemizde oldukça tercih edilen otomobil üreticisi Peugeot, en çok satan modeli 208’e yıl sonu indirimi yaptı. İşte Peugeot 208’in yıl sonu kampanyası ve özellikleri….

Küresel ekonomik krizden ve artan enflasyon nedeniyle otomobil fiyatları Aralık ayı başında yükselmeye devam etti. Sıfır araç almak isteyenlerde bu çerçevede piyasaları didik didk araştırmaya başladı. Renault, Hyundai, Fiat, Ford ve Volkswagen gibi dev markalar da müşteri çekmek için birçok kampanyaya imza atarken Türkiye'de en çok tercih edilen otomobillerden biri olan Peugeot da bu tercih edilen modeli 500 bin liranın altına sattı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!