Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayraktar bebek için mi evlendi? Hamilelik iddiaları için bakın ne dedi

8 yıl evli kaldığı iş insanı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan hemen sonra oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz kısa süre önce İstanbul'a geri döndü. Geçtiğimiz haftalarda çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen ve yeni şarkı çıkaran Petek Dinçöz, yıllar sonra ilk röportajını verdi. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Dinçöz verdiği röportajında 'hamile' olduğu yönünde çıkan iddialar karşısında da sessizliğini bozdu.

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz Mart ayında boşanan Petek Dinçöz, boşanmanın ardından oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'ye yerleşmişti. Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra ekranlara ve sahnelere ara veren Petek Dinçöz, boşandıktan hemen sonra konser sahnelerine dönmüştü. Yeni şarkılarını sevenleriyle buluşturan Dinçöz, Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan 3,5 ay sonra işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlanmış ve geçtiğimiz Ağustos ayında da Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de düzenlenen bir törenle Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek