Pelin Öztekin'in son hali! 93 kilo verdi! Bikinili paylaşım!

Pelin Öztekin'in son hali! Ünlü oyuncu dört yılda 93 kilo ile vermesi sonrası yeni hali hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.Bikinili poz paylaşan Pelin Öztekin'in son hali ise gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Pelin Öztekin'in son hali!

Pelin Öztekin'in son hali! Birçok yapımda rol alan Pelin Öztekin deniz sezonunu açtı. Ünlü oyuncu verdiği kilolar sonrası şaşırttı. Dört yılda 93 kilo veren Öztekin'in bikinili pozu magazin gündeminde konuşuluyor. İşte Pelin Öztekin'in son hali! Merak edilen detaylar haberimizde...

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin verdiği kilolarla çok değişti. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncunun dört yılda verdiği 93 kilo ile geçirdiği büyük değişim sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor.

DENİZ SEZONUNU AÇTI

Dört yılda 93 kilo veren Öztekin çok farklı birine dönüştü. Instagram hesabından deniz sezonunu açan Öztekin, bikinili verdiği pozla ne kadar yol katettiğini takipçilerine göstermiş oldu.

PELİN ÖZTEKİN KİMDİR?

1987 yılında İzmit’te doğdu. Babası ünlü tiyatrocu Rasim Öztekin’dir. İlk ve ortaöğretimini İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda tamamlamıştır. Liseyi de Fenerbahçe Lisesi’nde okumuştur.

Lisenin ardından 2005 yılında “Hayat Bilgisi” TV dizisinde ilk televizyon dizisine rol almıştır. 2006 yılında BKM Mutfak oyuncu kadrosuna katılmıştır. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da birçok rol almıştır.

2007 yılında Haldun Dormen'in yazıp yönettiği “Hisseli Harikalar Kumpanyası” nda Şebnem karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

2012 yılında ekranlara gelen “Benzemez Kimse Sana” isimli yarışma programına yarışmacı olarak katılmıştır.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber