Peki yeni kök maaş ne olacak? İşte yeni maaş tabloları...

Emekliye yeni ek zam kararı açıklandı. Bakan ışıkhan'ın açıklamasına göre SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 49,25'e yükseltildi. Emekli maaş zammı düzenlemeleri Meclis Genel Kurulu'nda yasalaştıktan sonra Ek zam ve 4A, 4B, 4C Ocak emekli maaş farkları 25 Ocak 2024'te yatacak.

Ocak-Haziran dönemi için emekli kök maaş zammı yüzde 11,68 refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Aynı dönemde en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak ödenecek. SGK maaş farkı ödemesi için tarihi açıkladı. 1-5 Ocak tarihlerinde zamsız emekli maaşı alan memurların yüzde 49,25'den doğan maaş farkları bu ay bitmeden yatacak. SSK ve Bağ-Kur'lular ise yüzde 11,68'li ek zam ve 10 bin en düşük emekli maaşı uygulamasından doğacak maaş farkı ödemesini yasalaşma ve Resmi Gazete süreci sonrasında alacak.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları