Paw Guards'ın yöneticisi Erkin Erdoğdu tutuklandı, akıllara FOX TV geldi: Canlı yayına çıkarılmıştı...

Paw Guards isimli sözde hayvan koruma derneği ile milyonlarca insanı dolandıran Erkin Erdoğdu tutuklandı. Hakkında 59 yıl 3 ay 24 gün kesinleşmiş cezası ve çok sayıda suçtan aranması olan Erdoğdu'nun bir geçtiğimiz yıl FOX TV canlı yayınına çıkarıldığı ve hayvan haklarıyla ilgili görüşlerinin alındığı akıllara geldi...

Sözde hayvan koruyucusu Paw Guards’ın yöneticilerinden olan ve çok sayıda suçtan aranan Erkin Erdoğdu'nun sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları takibe alan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri titiz çalışma sonucu şüphelinin saklandığı adresi tespit etti.

59 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI VARDI

Polisleri fark edince kaçmaya çalışan Erkin Erdoğdu, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. 59 yıl 3 ay 24 gün kesinleşmiş cezası ve çok sayıda suçtan aranması olan Erkin Erdoğdu, adli işlemler yapıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOX TV'YE ÇIKARILMIŞTI

Paw Guards isimli sözde hayvan koruma derneği üzerinden insanlarının vicdanıyla oynarak onları dolandıran ve para kazanan Erkin Erdoğdu'ya geçtiğimiz yıl FOX TV'de platform verilerek hayvan hakları konusunda konuşması sağlanmıştı.

Daha önce de hüküm giymiş ve birçok suçtan aranması olan Erdoğdu'nun bugün tutuklanmasıyla birlikte FOX TV'ye çıkarıldığı akıllara geldi.

Okan Buruk Tete için raporunu verdi! Sene sonu ayrılık... Egzama nasıl geçer? Egzamaya ne iyi gelir? Egzama nasıl tedavi edilir? İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişmek için planını yaptı!
Sonraki Haber