Patatesin kilogramı 8,25 TL’ye kadar düştü! Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri indirimleri başladı! İşte indirimler

Sık sık indirimler gerçekleştiren Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, hafta sonu devam edecek olan indirimlerini duyurdu. İşte 8 – 10 Nisan 2023 Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri indirimleri…

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte pek çok indirim gerçekleştiren Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerinde yeni indirimler başladı. Gerçekleştirdiği indirimler kapsamında özellikle et ve temel gıda ürünlerinde fiyat sabitlemeye gitmesiyle dikkat çeken Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, bu kez taze meyve ve sebzelere el attı. Sadece iki gün devam edecek indirimlerini duyuran Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, 8 – 10 Nisan 2023 tarihinde taze meyve ve sebzelerde indirime gideceğini açıkladı.

Türkiye’nin dört bir yanında binden fazla şubesi ile hizmet vermeyi sürdüren Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, ayda iki kere gerçekleştirdiği indirimlerinin yanı sıra hafta sonuna özel taze meyve ve sebze indirimlerini de her hafta gerçekleştirmeye başladı. Bu indirimler kapsamında domatesten portakala kadar pek çok üründe indirim gerçekleştiren Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, indirim sonrası fiyatlarını duyurdu. İşte 8 – 10 Nisan 2023 Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri indirimleri…

TARIM VE KREDİ KOOPERATİFİNDE MEYVELERE İNDİRİM GELDİ

Meyve ürünlerinde gerçekleştirdiği indirimlerini vatandaşlar için paylaşan Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, bu hafta sonu iki tür elma ve portakalda fiyatları aşağıya çekeceğini açıkladı. İşte Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerinin hafta sonu boyunca devam edecek olan meyve indirimleri:

  • Elma Golden KG: 13,50 TL
  • Elma Starking KG: 13,50 TL
  • Portakal KG: 12,75 TL

TARIM VE KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNDE SEBZELER DÜŞTÜ

Sadece meyve ürünlerinde değil, sebzelerde de indirime giden Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, bu indirimlerini de açıkladı. İndirimleri kapsamında domates, limon ve patatesin fiyatını düşüren Tarım ve Kredi Kooperatifi marketleri, indirimin ardından güncel fiyatlarını duyurdu. İşte Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerinin hafta sonu boyunca devam edecek olan sebze indirimleri:

  • Domates KG: 14,90 TL
  • Limon KG: 11,75 TL
  • Patates KG: 8,25 TL
4 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Fenerbahçe evinde yıkıldı, son düdükle ortalık karıştı!
Sonraki Haber