"Partiye FETÖ'cüleri aldılar" diyerek YRP'den istifa eden Suat Pamukçu'ya Nedim Şener'den çağrı: Savcılığa başvurun!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, 'partiye FETÖ'cüleri aldılar' diyerek istifa etti. Pamukçu'nun gündeme bomba gibi düşen açıklamaları sonrası Nedim Şener 'savcılığa başvurun' çağrısı yaptı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu’nun istifası kadar istifa gerekçesi de çok tartışılmıştı. 

"PARTİYE ALINAN FETÖ'CÜLERİN İSİMLERİNİ TEK TEK BİLİYORUM' 

Partinin Milli Görüş çizgisiyle bir ilgisinin kalmadığını kaydeden Pamukçu, istifa gerekçesi olarak sunduğu “İnancımızla uyumlu olmayan adaylar gösterildi” sözlerine açıklık getirdi.

Yenişafak'ın haberine göre bu sözlerle partiye sokulan FETÖ’cüleri kastettiğini açıklayan Suat Pamukçu, hepsinin ismini tek tek bildiğini kaydetti. 

İşte Pamukçu'nun o sözleri: 

"“İnancımızla uyumlu olmayan adaylar gösterildi” sözleriyle FETÖ'yü kastettim. Varlar. Genel Başkan’ın yanında varlar. Özellikle şunu söyleyeyim; ısrarla ittifaka karşı olanlar kesin FETÖ'cüdür. Bu FETÖ'cülerin de şu anda tek hedefleri Reisicumhur'dur. İntikam almak duygusuyla yanıp tutuşuyorlar.

 FETÖ'cü dediklerimin isimlerini tek tek biliyorum. Alıp getiriyorlar. Referans oluyorlar. Yüzlerine söyledim.

NEDİM ŞENER'DEN 'SAVCILIĞA BAŞVURUN' ÇAĞRISI

Gazeteci Nedim Şener, Pamukçu'nun bu sözleri sonrası çağrı yaptı. 

Şener, "Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden YRP Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, “partiye FETÖ’cüleri aldılar” demiş. Doğruysa kendisi değilse YRP savcılığa gitmeli…" dedi. 

Erzurum'dan acı haber geldi! Astsubay şehit oldu! İTO yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!
Sonraki Haber