Parçalanmış uzuv fetişi olduğu için treni patlatan seri katil!

Gelin görün ki yapılan araştırmalar Matuska’nın aslında o trende olmadığını ve patlamadan bir süre önce bol miktarda dinamit satın aldığını gösteriyordu.

Tutuklanan Matuska, sorgu sırasında patlamaya sebep olanın kendisi olduğunu itiraf etti. Sebebi ise ‘cinsel haz’ idi. Patlama sırasında makineler tarafından parçalanan bedenler ona oldukça erotik geliyordu ve daha önce de benzer teşebbüslere kalkışmıştı. Ayrıca sorguda Tanrı'nın ondan o köprüyü patlatmasını istediğini söylemiş ve "İnsanların öldüğünü görmeyi seviyorum, çığlıkları hoşuma gidiyor." demişti. Matuska 1932’de suçlu bulundu, ancak ya hapishaneden kaçtı ya da serbest bırakıldı. Bir anda ortadan kaybolan ve 1934'te öldü gösterilen Matuska'nın akıbeti bilinmiyor.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi