Palu ailesi davası sonucu nedir? Son dakika Tuncer Ustael ne kadar ceza aldı?

Palu ailesi davası sonucu nedir? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan Palu ailesi olayı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü.Palu ailesi davasında karar çıktı. Peki Tuncer Usatel ne kadar ceza aldı? Detaylar haberimizde...

Palu ailesi davası sonucu nedir? 'Palu Ailesi' olarak da bilinen davanın 6'ncı duruşması Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Son dakika gelen bilgiye göre Palu ailesi davasında karar çıktı. Peki Palu ailesi ne kadar ceza aldı?

Duruşmaya Tuncer Ustael, eşi Emine Ustael ile Hava Palu, İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu ve avukatları katıldı. Sanık aile üyeleri, güvenlik önlemleri eşliğinde, adliye binasına, arka kapıdan alındı.

Mahkemenin son savunmaları aldığı duruşmada tutuklu sanık Tuncer Ustael, Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal'ın kaybolması olayıyla bir ilgisi olmadığını söyleyerek, "Ben Palu Ailesi'nden davacı ve şikayetçiyim. Herkes Allah’ından bulsun, kimseye hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

KARAR AÇIKLANDI

Kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen davada, tutuklu sanık Tuncer Ustael ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl hapis, diğer tutuklu 5 aile üyesi ise 8 yıl 4 ay ile 12 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

PALU AİLESİ

Palu ailesi Harun ile Hava Palu'dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var. Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael'in kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor.

Kendisini cinci hoca olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael'e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor. Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer'in işkencelerinden kaçıyor.

Bu çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Usta isimli şahısla evleniyor. Emine'nin kardeşi Meryem de Ahmet Tahnal isimli kişi ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet Tahnal çiftinin de Recep ve Melike isimlerinde iki çocuğu dünyaya geliyor.

Emine Palu'nun eşi Tuncer Ustael kendisini tüm aileye "cinci hoca" olarak tanıtıyor. Ailede Tuncer'in bu iddiasına sadece baba Harun Palu ve Meryem'in eşi Ahmet Tahnal inanmıyor.

Hasan Arat Hansi Flick'in istekleri sonrası masadan kalktı At suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçirdi! Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi!
Sonraki Haber