Özkuruşlar Ocak ayı indirimleri başladı! Gıda, temizlik ve kuruyemiş ürünlerinde dev kampanyalar! Son tarih 31 Ocak...

Türkiye'nin tercih edilen alışveriş market zincirleri arasında yer alan Özkuruşlar, Ocak 2024'te sunduğu çekici indirim avantajlarıyla vatandaşların bütçelerini ve konforunu düşünmeye devam ediyor. Yeni kataloğu, zengin ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor ve müşterilere çeşitli kazançlar sağlayarak alışveriş deneyimini daha da özelleştirecek. Bu alışveriş döneminde bir çok ürün uygun fiyatla satılacak. İşte, 18-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Özkuruşlar Market'lerde satışa sunulacak o ürünler...

Özkuruşlar Market, 18-31 Ocak 2024 tarihleri arasında müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Yeni katalog ile birlikte, ev ihtiyaçlarından kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi, uygun fiyatlarla müşterilerle buluşacak.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!