Özkan Uğur'suz ilk konser olay olmuştu! Mazhar Alanson'dan Aysun Aslan'ın sitem dolu sözleriyle ilgili açıklama

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde kansere yenik düşerek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, geçtiğimiz ay yakın dostları Özkan Uğur'suz ilk konserlerini vermişti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ise bu duruma tepki göstermişti. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.

Milliyetten'ten Seçkin Vardar'ın haberine göre; Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Mazhar Alanson, önceki akşam Tarabya'daki bir balıkçıdaydı. Usta müzisyen, reklamcı Ali Taran ile akşam yemeği yedi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alanson, "Çok şükrediyoruz halimize. Çalışıyoruz ve yeni şarkılar yapıyoruz" dedi.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri