Özgür Özel darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti: 15 Temmuz Derneği suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz hain darbe girişiminde sokağa çıkan vatandaşları skandal sözlerle hedef aldı. Özel, Esenyurt'ta yaptığı mitingde, "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadelerini kullandı. 15 Temmuz Derneği, Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sarıyer'de bir skandala daha imza attı. Özel 31 Mart yerel seçimleri öncesi yaptığı halk buluşmasında konuşması sırasında 15 Temmuz'da tankların önüne atlayan gençlere hakaret etti.

Özel konuşması sırasında "Ayağında pahalı ayakkabılar kotlar üstünde markalı sweatshirtler olanlar ve Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen kot üzerine perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" dedi.

15 TEMMUZ DERNEĞİ'DEN SUÇ DUYURUSU


Özgür Özel'in darbeye direnenlere karşı kullandığı skandal sözlerden sonra 15 Temmuz Derneği bir açıklama yaptı ve suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

15 Temmuz Derneği'nin yaptığı açıklama şöyle:

"Aziz Türk Milleti ve evlatları söz konusu Vatan olduğunda canlarından geçerek darbecileri ve darbecilerle alkış tutanları durdurmuşlardır. 15 Temmuz'da devletininin çağrısıyla millet ile kolkola şahadete yürüyerek tanklara siper olan aziz şehitlerimizin aileleri ile birlikte şehitlere "zibidi" deme hadsizliğini gösteren, Fettullahçı teröristlere "inanç grubu" güzellemeleri yapan CHP Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunmak ve basın açıklaması yapmak için 28.03.2024 Perşembe günü (yarın) saat : 12:00 da Bakırköy Adliyesinde buluşuyoruz."

PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı geldi! Selin'de kadroya girecek mi? Ece Seçkin'in 'Lambalar' klibinde gerçek ve sanal dünya arada!
Sonraki Haber