Özgü Namal kimdir? Özgü Namal kaç yaşında, nereli? Özgü Namal’ın yeni dizisi ne?

Özgü Namal kimdir? Başarılı oyuncu Özgü Namal evliliği ile çok konuşulan bir isimdi. Oyunculuğu bırakan Özgü Namal eşini kaybetti. Peki, Özgü Namal oyunculuğa dönecek mi? Özgü Namal kaç yaşında? Özgü Namal yeni dizisi ne?

Özgü Namal eşinin ölümü sonrası hayatını yeniden değiştirdi. Uzun bir dönem ekranlardan uzak kalan oyuncu yeni projesi ile sevenlerini mutlu etti. Kızıl Goncalar projesi için hazırlanan oyuncu bu projede tesettürlü bir kadını canlandıracak. İşte merak edilen Özgü Namal'ın özel yaşamı ve kariyeri...

ÖZGÜ NAMAL KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

28 Aralık 1978 tarihinde İstanbul'da doğdu. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 1997 yılında "Beşibiryerde" dizisiyle başladı. Ardından "Gece Yürüyüşü", "Yabancı Damat", "Kurtlar Vadisi" ve "Kördüğüm" gibi birçok başarılı dizi ve filmde rol aldı.

2005 yılında rol aldığı "Kiralık Oyun" adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülünü kazandı.

ÖZGÜ NAMAL ÖZEL HAYATI

2014 yılında reklamcı ve nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu oldu.

Özgü Namal, 2023 yılı itibarıyla 44 yaşındadır.

ÖZGÜ NAMAL'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

·       Beşibiryerde (1997)

·       Gece Yürüyüşü (2000)

·       Yabancı Damat (2003-2007)

·       Kurtlar Vadisi (2003-2005)

·       Kördüğüm (2016-2017)

·       Keşif (2019)

·       Aşk Tesadüfleri Sever 2 (2020)

·       Aşk Tesadüfleri Sever 3 (2023)

Özgü Namal, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle Türk sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu! Melek Mosso'nun iddialı tül elbisesi sosyal medyayı salladı! Kızılcık Şerbeti Fatih Görkem'i boşayacak mı? Ömer'den Fatih'e destek
Sonraki Haber