Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Nikah Fotoğrafları Ortaya Çıktı! Hayranları Şok Oldu!

Özge Özpirinçci’nin sunucu arkadaşı Tanem Sivar, yapmış olduğu bu paylaşım ile binlerce beğeni aldı. Ardından bu paylaşımdan sonra oyuncu çiftin nikah fotoğrafları sosyal medya platformlarından paylaşılmaya devam ediyor.

Ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci, 7 senedir ilişki yaşıyor olduğu aynı meslekten olan oyuncu erkek arkadaşı Burak Yamantürk ile dünya evine girdi. Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, düğün için sade bir nikah töreni tercih etti. Tören ise geçen cumartesi günü akşamı Marmaris’in Bozburun ilçesinde gerçekleştirildi. 

Oyuncu Çift Heyecanla Bebeklerini Bekliyor! 

Nikah töreni heyecanının yanı sıra bir de bebek bekleyen ünlü çift, mutluluklarına ailelerini ve yakın çevresini de davet etmeyi ihmal etmedi. Bu mutlu nikah töreninden ilk görseli ise oyuncu anne adayı Özge Özpirinçci’nin yakın arkadaşı olan ünlü sunucu Tanem Sivar paylaşmış oldu.

Ünlü sunucu Tanem Sivar, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile altına açıklama yazmayı da ihmal etmedi. Açıklamasında: “Seni, canım Burak ile kurduğunuz bu güzel aileyi ve hepimizi çok ama çok seviyorum.” ifadesini kullandı. 

Nikahtan Fotoğraflar Paylaşılmaya Devam Ediyor! 

Özge Özpirinçci’nin sunucu arkadaşı Tanem Sivar, yapmış olduğu bu paylaşım ile binlerce beğeni aldı. Ardından bu paylaşımdan sonra oyuncu çiftin nikah fotoğrafları sosyal medya platformlarından paylaşılmaya devam ediyor. 

Ünlü oyuncu ve anne adayı Özge Özpirinçci, nikah töreninin heyecanının yanında anne olma heyecanını da aynı anda yaşıyor. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özpirinçci, hamileliğinde 6 ayı da geride bırakmış oldu. Ayrıca güzel oyuncu, bebeğini kucağına almak için heyecanla gün sayıyor.

Düğün ve anne olma konularında vermiş olduğu bir röportajda ise şu cümleleri kurmuştu: ‘’Hamile iken asla düğün yapmam. Tabii ki doğum öncesi sade bir nikah olabilir fakat kimse benden hamile iken bir eğlence beklemesin. Herkes bizim düğünümüzde eğlenirken ben oturamam.” ifadeleri kullanmıştı. 

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti!
Sonraki Haber