Merve Dizdar'ın Cannes tarzı çok konuşuldu! Olumsuz eleştirilere yanıt verdi: Bu tartışmaya kapalı bir konu

''Eltilerin Savaşı'' filmi ve ''Masumlar Apartmanı'' dizisindeki oyunculuk performansı ile iyi bir çıkış yakalayan Merve Dizdar, Cannes Film Festivali'nde giydiği pembe elbise ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun tarzı bazı takipçileri tarafından beğenilmedi ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Dizdar, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tarzını eleştirenlere yanıt verdi.

Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'nin beşinci gününde, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi dünya prömiyerini yaptı. Filmin prömiyerine Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile birlikte oyuncular Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam ve Nalan Kuruçim de katıldı.

Gösterim bittikten sonra, büyük beğeni toplayan 197 dakikalık film on bir dakika boyunca ayakta alkışlandı. Variety Yazarı Guy Lodge, 'Kuru Otlar Üstüne' filminin Nuri Bilge Ceylan'ın önceki filmlerinin önüne geçtiği yorumunda bulundu.

CANNES TARZI BEĞENİLMEDİ

Öte yandan; Cannes kırmızı halısında boy gösteren Merve Dizdar'ın kıyafet seçimi sosyal medyada tartışma konusu oldu. Ünlü oyuncunun kıyafet seçimi bazı takipçileri tarafından beğenilmedi. Dizdar'ın fotoğrafına ''Bu nasıl kıyafet'', ''Kimse demedi mi o üstündeki siyah şeyi çıkar diye, dayanamadım yazdım'' şeklinde yorumlar geldi. Yapılan olumsuz eleştiriler üzerine ünlü oyuncu, 929 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir açıklamada bulundu. Giydiği kıyafet üzerinden yapılan eleştirilere kayıtsız kalamayan ünlü oyuncu, ''Bu tartışmaya kapalı bir konu. Çünkü beni böyle kabul etmek zorundasınız.'' diyerek cevap verdi.

YAPILAN ELEŞTİRİLERE KAYITSIZ KALMADI

Yapılan yorumların hepsini okuduğunun altını çizen ve kendisi için üzülen hayranlarına üzülmemelerini söyleyen Dizdar, şu ifadeleri kullandı:

''Birazdan Cannes'da giydiğim kıyafetin videosunu koyacağım. O kadar güzeldi ki. Niye bunu söylüyorum? Çünkü yorumlarınızı okudum. O kadar çok 'İğrenç, rezil, rüküş, berbat bir seçim' gibi yorumlar gelmiş ki. Bayılırım rüküşlüğe. Aşırı üzülmüşsünüz, üzülmeyin. Ben çok mutluyum. Benim adıma bu kadar üzülmeyin. Ben iyiyim, keyfim yerinde. Bu tartışmaya kapalı bir konu. Çünkü beni böyle kabul etmek zorundasınız. Ya beni böyle sevip kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz. Ben böyle seviyorum. Siz olsanız daha şık, müthiş olabilirsiniz. Ben kendimi böyle iyi hissettim. İçinde çok iyi hisettim. Benim için bu daha önemli. Ben çocukluğumdan beri böyleyim. Her güzel bir şeyin içinde böyle tuhaf bir şey yapmak isterim. Beni böyle kabul edeceksiniz. İçinde olduğum bütün kıyafetlerde çok mutlu hissettim. Yorulmayın boşuna. Başka işiniz gücünüz vardır. 'Niye yaptın kızım bunu kendine?' gibi yorumlar da var. Size kurban olurum, çok tatlısınız. Berbat olduğumu söylediniz ama ben mutluyum. Berbat olduğumu söylediniz, o bende. Birbirimizi böyle kabul edelim.''

Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir İsrail'e bir darbe de oradan geldi
Sonraki Haber