Oyuncu Alp Kırşan'ın acı günü! Babası Erdinç Kırşan'ı kaybetti...

Son dönemin en başarılı oyuncularından Alp Kırşan’ın acı günü… Dün akşam saatlerinde babası Erdinç Kırşan’ı kaybeden Alp Kırşan, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Uzunca bir süredir ekranlarda olmayan ve bir aralar Survivor programında sunuculuk yapan Alp Kırşan, babası Erdinç Kırşan’ı kaybetti. Babasının ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Kırşan, cenaze töreni hakkında da bilgiler verdi.

Akşam saatlerinde Instagram hesabından babasının fotoğrafını paylaşan Kırşan, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Atakent Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır" sözlerini kullandı.

Baba acısıyla yıkılan başarıla isme Onur Buldu, Özlem Yıldız, Metin Arolat, Eser Yenenler ve Erdem Baş gibi birçok ünlü isimden taziye yorumu geldi.

Erdoğan ile Milli sporcu Abdullah Öztürk arasında güldüren diyalog! Kamuya memur alımı durduruldu iddialarına Cevdet Yılmaz'dan yanıt ''19 Mayıs milletimizin bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür''
Sonraki Haber