ÖTV’siz otomobil fiyatları (Ekim ayı güncel liste)

Otomobil almak isteyenlerin merakla beklediği ÖTV indirimi ile alakalı henüz kesin bir bilgi verilmezken, vatandaşlar ÖTV’siz otomobil fiyatlarını da merakla araştırıyor. Ülkemizde sadece engelli vatandaşların yararlandığı ÖTV’siz otomobil fiyatlarını haberimizde listeledik. İşte ÖTV’siz otomobil fiyatları…

Otomobil fiyatlarında ki artış devam ederken, yeni modellerin çıkmasıyla birlikte fiyatlarda yüzde 15 civarında bir yükseliş gerçekleşti. Bu gelişmelerle birlikte ÖTV’siz engelli araçlarının fiyatları merak edildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ÖTV kanununun 7/2. maddesine göre engel derecelerine bağlı olarak özel tüketim vergisi indiriminden yararlanabiliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!