Otomobil kampanyaları başlıyor! Sıfır otomobil markaları ne kadar? Opel, Renault, Hyundai, Toyota, Citroen, Fiat hangi modellere İndirim yaptı?

Otomobil kampanyaları yıl sonu yaklaşırken son sürat başladı. Kasım ayı indirimleri otomobil sektörünü de hareketlendirdi. İşte, Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markalarının kampanyaları. Sıfır otomobil fiyatları Renault, Opel, Hyundai, Toyota, Fiat, Citroen güncel fiyat listesi…

Otomobilde ve pek çok firma yılsonu özel indirimler düzenledi. Otomobil markaları Kasım ayında dikkat çekici kampanyalar hazırladılar. Kimi markalar indirimli araç satışını sağlarken kimin markalarda düşük faizli kredi desteği imkanı ile dikkat çekti. Peki, hangi 0 otomobil kaç para? Güncel fiyat listesi yayınlandı mı?

Bir dönem yatırım amacı olarak görülen sıfır otomobiller şimdilerde artık bilindiği kadar popüler değil. Sıfır otomobiller popülerliğini kaybetmiş durumda. Özellikle de covid-19 sürecinde ortaya çıkan araç kıtlığının büyük oranda ortadan kalkarak ve krediye ulaşmaktaki zorluk sebebiyle talep azaldı. Bunu gören sektörün öncü markaları kampanyalar ve kredi destekleri oluşturdu.

KASIM AYI SIFIR OTOMOBİL KAMPANYALARI CEZBEDİYOR

Yıl sonu yaklaşırken yeni yılda yapılacak zamlardan etkilenmek istemeyen vatandaşlar yıl sonu indirimleri devam ederken otomobil almak istiyorlar. Otomobil fiyatları kasım ayı içerisinde düştü. Kasım ayının son haftasında araç bakmayı düşünüyorsanız hazırladığınız liste sizlere rehber olacak. Piyasa koşullarına göre oldukça ekonomik otomobiller var.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı