Otobüsün baraj gölüne neden düştüğü ortaya çıktı!

Kazayla ilgili olarak Malatya Valiliğince yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya'da Merkez - Atabey İskele Hattına çalışmakta olan Özel Halk Otobüsü, iskele yanında yolcu indirmek için manevra yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Karakaya Baraj Gölüne düştü.

Olay yerine gelen Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldılar.


Vali Hulusi Şahin basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Bu gün 15.30 civarında Battalgazi İlçemizde Atabey İskelesi'nin bulunduğu alanda iskeleye yolcu taşıyan Özel Halk otobüsü şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle Feribota çarparak Karakaya Baraj Gölüne düştüğünü, otobüs içerisinde bulunan şoför dahil yedi yolcudan 3 kadın yolcunun ıslanarak soğuktan etkilenmesi nedeniyle tedbiren hastaneye intikal ettirildiğini, diğer yolcularda herhangi bir sağlık sorununun olmadığının görüldüğünü belirtti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!