Osayi Samuel'den olay açıklama: "Taraftarlardan bazıları silahlı ve ellerinde kesici aletler vardı! Kalecimiz kanlar içinde yerde kaldı! Kendimizi savunmak zorundaydık"

Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında maç sonu sahaya giren holiganlarla bazı futbolcular birbirine girmişti. Bu isimlerin arasında özellikle Osayi Samuel ve Oosterwolde dikkat çekti. Osayi Samuel, ülke basınına bir açıklamada daha bulundu. Nijeryalı oyuncunun sözleri olay yarattı.

OSAYİ SAMUEL: "SAHAYA İNENLERDE SİLAH VE KESİCİ ALETLER VARDI"

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın son düdüğünün ardından saha karışmış ve birçok holigan sahaya girmişti. Fenerbahçeli futbolcularla yumruk yumruğa gelen holiganlara en şiddetli tepkiyi Osayi Samuel ve Oosterwolde göstermişti. Oosterwolde'nin yerdeki holiganın kafasına tekme atması ve Osayi Samuel'in birkaç isme yumruk atması olay olmuştu.

Nijeryalı Osayi Samuel, ülke basınına yeni bir açıklama daha yaptı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!