Oryantal Didem Kınalı'nın hayat hikayesi yürekleri burktu... İbrahim Tatlıses ile ilgili o gerçeği ilk kez açıkladı

YouTube'da yayınlanan 'Katarsis' programında Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın bu haftaki konuğu ünlü oryantal Didem Kınalı oldu. İlk olarak adını İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı ile duyuran Kınalı, erken yaşta çalışmak zorunda kaldığı büyüme hikayesini, dans hayatında karşılaştığı zorlukları anlattı. Hakkındaki eleştirilere ise ''Ben namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim.'' şeklinde cevap verdi.

Katarsis'te Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın bu haftaki konuğu Didem Kınalı oldu. Oryantal Didem, doğduğu günden bugüne kadarki hayat hikayesinden bahsetti.

Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan Kınalı, çocukluğunu, ailesini, erken yaşta çalışmak zorunda kaldığı büyüme hikayesini, dans hayatında karşılaştığı zorlukları ve oryantal dansın kendisi için anlamını anlattı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları