Oppo Band 2 yeni özellikleri ile raflarda yerini alacak

Çin merkezli Oppo, yeni geliştirdiği akıllı bilek 'Oppo Band 2' ürünü görücüye çıkarmayı hedefliyor. Özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken ürünü gelin birlikte inceleyelim.

Çin merkezli teknoloji buluşu Oppo, geliştirdiği telefonlar ve cihazlarla adını duyurmaya devam ediyor. 2004 yılında piyasaya sürülen Oppo, şimdilerde oldukça popüler.

Oppo, Tamamen kendi tasarımına ait farklı özellikleriyle Band 2 akıllı bilekliği geliştirdi. Firma tarafından akıllı bileklik ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmemiştir.

Kullanıcılarına siyah beyaz olmak üzere iki farklı renk seçimi ile sunulan akıllı bileklik, Infocomm Medya Geliştirme Kurumu‘nun sitesinde ortaya çıktı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!