Onur Akay'dan bomba iddia! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun büyük ablasının babasının kim olduğu ortaya çıktı

Onur Akay, Türkiye'nin gündemine oturan ve günlerdir konuşulan Suphiye Orancı olayıyla ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Annesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun büyük ablasının babasının kim olduğu ortaya çıktı.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, en son 2010 yılında görüştüğü annesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı.

Duygu Nebioğlu'nun ''Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü bir isim'' açıklaması gündeme bomba gibi düşmüş ve o ismin kim olduğu merak edilmişti. Ardından bahsedilen ünlü ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dilara Gülaltan'ın ise iki yıl önce Dündar'a babalık davası açtığı ortaya çıktı. Uğur Dündar ise DNA testinin sonucunu işaret ederek kendisinin biyolojik baba olmadığının kanıtlandığını söyledi.

Tüm bu yaşananların ardından Duygu Nebioğlu'nun büyük ablası Songül'ün babasının da çok ünlü bir isim olduğu iddia edildi. İddiaların arasında Ümit Besen'in de adı geçti. 

ONUR AKAY SONGÜL'ÜN BABASININ KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI!

Onur Akay ise Suphiye Orancı olayıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı. Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Suphiye Orancı’nın kızlardan biri olan Songül’ün babasının ne İbrahim Tatlıses ne de Ümit Besen olduğunu söyledi.

Akay "Duygu Nebioğlu'nun iki ablasının da babası ne İbrahim Tatlıses ne de Ümit Besen'dir... Birinin babası Ferdi Özbeğen'dir... Diğerinin ki çok özel bir isim..." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı'da canlı yayına bağlanan Suphiye Hanım'ın bir arkadaşı ise, babalarını arayan kızlara yeni bir bilgi vermiş ve "o dönem bir de erkek çocuğu oldu" diyerek kızların bir de abisinin olduğunu öne sürdü. 

Onur Akay da açıklamasına "Ben, Türkiye'de Metin Akpınar'ın bir oğlu daha var dedim ve herkes güldü..." diyerek bu iddiaları doğruladı! Onur Akay'ın aynı açıklamasını Instagram hesabından Gönül Yazar, Müzeyyen Senar ve Safiye Ayla'nın bir karesiyle paylaşması ise yine kafaları karıştırdı.

Gazeteci Bilal Özcan ise sosyal medya hesabından iddianın sahibi Onur Akay’ı aradığını belirterek konuşmalarını şöyle aktardı: “Bilal ağabey, Ferdi Bey'in cin*sel eğilimini çok iyi biliyorum ama yazdığım haber doğru. Uğur Dündar’la adı anılan Dilara G.’nin babasını ise yazmayacağım, kendi çıksın erkek gibi 'Babası benim' desin.”.

17 ilde eş zamanlı FETÖ operasyon! 36 kişi yakalandı Kayseri’de ANAMAK 2024 coşkusu Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı
Sonraki Haber