Onu hiç böyle görmediniz! Eser Yenenler, Prestij Meselesi'ndeki rolü için tanınmaz hale geldi

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu 'Prestij Meselesi' filminin çekimleri tam gaz devam ediyor. Filmde 'Şinasi' karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Eser Yenenler rolü için bambaşka biri oldu. Saç ve makyaj provasının ardından çekilen karelerini Instagram hesabından paylaşan Eser Yenenler değişimiyle hayrete düşürdü.

Yıllar sonra müzik sektörüne dönen Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi' sete çıktı. Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'de başrollerden birini canlandıracak olan Eser Yenenler rolü için öyle bir değişti ki görenler tanıyamadı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Survivor All Star eleme potasına kim girecek? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı