Onlar gezerken harcamak yerine kazanmayı tercih ediyor!

Son yılların yükselen trendi iş yerlerine tıkılıp kalmadan para kazanabilme düşüncesi giderek popülerleşiyor. Artık klasik beyaz yakalılığın tek şansınız olmasına gerek yok. İş ortamı ve iş yerinizden beklentileriniz hızla değişirken birbirinden cazip yeni nesil mesleklerde hem seyahat hem de ticaret bir arada. İşte o meslekler...

Lezzet, Seyahat, Prestij ve Parayı Tek Meslekte Yakalayın: Gurmelik

Dünya mutfaklarına olan büyük ilginizi dünyanın en prestijli en seyahatli ve en kazançlı mesleklerinden gurmelikte değerlendirebilirsiniz. Gurmelik hobi mi meslek mi diye tartışıladursun, siz erken davranıp damak tadı bilginizi konuşturabilirseniz dünyaca ünlü bir gurme olmanız işten bile değil.

1 yıllık bir gastronomi eğitimi sonrası Peru, Brezilya ve Japonya'yı aylarca tavaf ederek yepyeni aromalarla, özgün lezzetlerle, binbir çeşit sos ve baharatla tanışabilirsiniz. Dönüş yolunda uğrayacağınız İrlanda'dan özel üretim bira örnekleri toplayabilir; Peru baharatları ve Dublin biralarını Antep spesiyaliteleriyle harmanlayıp füzyon mutfağında çığır açabilirsiniz.


19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!