Onaylamayanlara ne olacak? WhatsApp'tan 'Gizlilik Sözleşmesi' açıklaması

WhatsApp'tan önemli bir açıklama daha geldi. Dev şirket, ilk olarak Ocak ayında kullanıcılarına sunduğu gizlilik sözleşmesinin onay tarihini 15 Mayıs'a çekmişti. Konuya ilişkin yeni bir adım daha atıldı. WhatsApp, "Güncellemeyi henüz kabul etmemiş olanlar için WhatsApp'ın işlevselliğini sınırlama planımız olmadığını açıkça belirtmek istiyoruz" diye ifade etti.

İlk olarak Ocak ayında kullanıcılarına sunduğu gizlilik sözleşmesinin onay tarihi 15 Mayıs’a çeken WhatsApp’tan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. 15 Mayıs’ta yaptıkları "kişisel mesajlarınızı göremiyoruz" ve "hesabınızı silmeyeceğiz" açıklamalarının ardından WhatsApp, “Güncellemeyi henüz kabul etmemiş olanlar için WhatsApp'ın işlevselliğini sınırlama planımız olmadığını açıkça belirtmek istiyoruz” dedi.

Galatasaray'a Michy Batshuayi'den şok yanıt Fenerbahçe'ye 40 milyon euroluk golcü! Acun Ilıcalı'dan ilk bomba Yargı camiası vahim bir skandalla çalkalanıyor! HSK devreye girdi! O illerde rüzgar, sağanak ve gökgürültülü sağanak bekleniyor... BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor! İstanbul kavrulacak! 00.01'den itibaren gece yarısı uyarısı geldi!