Ömürlerini bir deneyin parçası olarak geçirdiler!

Masha ve Dasha Krivoshlyapova adlı yapışık ikizler tek dolaşım sistemine sahiplerdi. Bu onları bilimsel deneyler için mükemmel bir denek olarak gösteriyordu. İnsan dolaşım ve sinir sistemini inceleyen Doktor Anokhin ise çalışmalarını ikizler üzerine kurdu...

İnsan dolaşım ve sinir sisteminin yapısını inceleyen Anokhin'in çalışmalarının odak noktası Masha ve Dasha Krivoshlyapova adlı yapışık ikizlerdi.

Tek bir dolaşım sistemi ve iki ayrı sinir sistemine sahip Masha ve Dasha, Anokhin'in gelecekteki deneyleri için eşi bulunmaz birer denekti. İkizler, doğumdan kısa bir süre sonra alınmış ve annelerine zatürreden öldükleri söylenmişti. Sonrasında bebekler Moskova yakınlarındaki bir tıp enstitüsüne nakledildiler ve kapsamlı bir dizi deneyin parçası oldular.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!