Ömer dizisinin yenge Şükran’ı seyircinin kalbini fethetti! Canlandıran ismi görenler gözlerine inanamadı! Meğer…

Ekranların yeni fenomeni Ömer dizisine ilgi günden güne artmaya devam ederken; dizinin yenge Şükran’ı da tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte Ömer dizisinin yenge Şükran’ı Gamze Karaduman…

Star TV’nin bu sezon için hazırladığı iddialı yapımlardan biri olan Ömer isimli dizi, Netflix’in Shitsell dizisinden uyarlama olarak OGM Pictures imzası ile seyirci karşısına çıkmaya başlamıştı. Pazartesi günleri yayınlanan Ömer dizisinin her hafta tırmanan reyting rakamları, dizinin başarısını da gözler önüne serer hale geldi. Pek çok sevilen ismin bir araya geldiği Ömer dizisinde bir isim ise dikkat çekmeye başladı.

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner gibi sevilen isimlerin yer aldığı Ömer dizisinde son zamanlarda dikkat çeken isim dizinin yenge Şükran’ı olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gamze Karaduman oldu. Peki Gamze Karaduman kimdir? Gamze Karaduman kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Gamze Karaduman’a ilişkin tüm detaylar…

SEYİRCİ YENGE ŞÜKRAN’I ÇOK BEĞENDİ

İstanbul’da çekimleri devam eden, özellikle de Üsküdar’da bulunan Büyük Selimiye Camii ve Valide Atik Camii’nde gerçekleştirdiği çekimler ile seyircisinin beğenisini toplayan Ömer dizisinin son zamanlarda öne çıkan ismi Gamze Karaduman oldu. Ömer dizisinde Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Ömer karakterinin hırçın abisi Tahir’in karısı Şükran’a hayat veren oyuncu Gamze Karaduman, performansı ile seyircinin gönlünde taht kurmayı başardı. Güldüren sahneleri ile dikkat çeken Gamze Karaduman, şimdilerde Ömer seyircisinin markajına girdi.

OYUNCULUĞA AVRUPA YAKASU İLE BAŞLADI

Ömer dizisinden önce Menajerimi Ara isimli dizi ile seyirci karşısına çıkmış olan ünlü oyuncu Gamze Karaduman, İstanbul’da dünyaya geldi. 31 yaşında olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan aldı. Oyunculuğa Avrupa Yakası isimli dizi ile başlayan Gamze Karaduman, devam eden yıllarda; Bıçak Sırtı, Güldünya, Merhaba Hayat ve Aramızda Kalsın gibi diziler ile de seyirci karşısına çıktı. Gamze Karaduman şimdi her pazartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanan Ömer dizisinde rol alıyor.

Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı KYK yurtlarında emekli olarak nasıl ücretsiz kalınır?
Sonraki Haber