Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor?

Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Ömer dizisi ilk bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği camii ise herkes tarafından merak ediliyor.

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Ömer, ilk bölümüyle 9 Ocak Pazartesi akşamında başlıyor. Konusu kadar içeriğiyle de dikkat çeken Ömer dizisinin çekim yerleri izleyenler tarafından araştırılıyor.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizide; Ömer'i Selahattin Paşalı, Ömer'in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Dizide Ömer'in babası Reşat'a Barış Falay, ablası Nisa karakterine ise Merve Dizdar hayat veriyor.

Ömer Dizisi Hangi Camii de Çekiliyor?

Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu Ömer dizisinin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde çekilmektedir. Özellikle camii çekimlerinin gerçekleştirildiği Büyük Selimiye Camii, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer almaktadır.

Tarihi Selimiye Kışlası'nın hemen yanında yer alan Büyük Selimiye Camii’nin yanı sıra dizinin çekimlerinin yapıldığı bir başka cami yine Üsküdar'da bulunan Valide Atik Camii’sidir.

Büyük Selimiye Camii, Osmanlı Padişahı III. Selim tarafından Barok ve Osmanlı mimarisi tarzlarında yaptırılmış, İstanbul'un Üsküdar semtinde bulunan tarihi camidir.

İstanbul'un Üsküdar semtinde bulunan cami Padişah III. Selim'in saltanatı döneminde inşa edilmiştir. Yapım tarihleri konusunda 1789-1807 veya 1801-1805 tarih aralıkları gibi farklı dönemler öne sürülmektedir.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı
Sonraki Haber