Ömer dizisi bu hafta 6 Şubat neden yok? Ömer 5. yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinden son dakika haberi geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın oynadığı Ömer 5. bölüm, Star TV yayın akışından kaldırıldı.

Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinden son dakika haberi geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın oynadığı Ömer dizisinin 5. bölümünün Star TV yayın akışından kaldırıldığı gözlemlendi.

Ömer Dizisi Bu Hafta Neden Yok?

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinin 5. bölümü, 6 Şubat akşamında Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi ile yayından kaldırıldı. Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta 13 Şubat akşamında yayınlanması beklenmekte.

Büyük umutlarla Gamze‘ye evlilik teklifi eden Ömer, aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar. Babasının ısrarlarına karşı artık daha fazla dayanamayarak Süreyya ile görüşmeyi kabul eder. Fakat olaylar tahmin ettiğinden de hızlı gelişecektir.

İhanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.

Kalbine söz geçirmeye çalışan Gamze, Ömer‘in hayatındaki ani gelişmelerle kendini dayanılmaz bir ızdırabın içinde bulur. Hayallerinin çok uzağında bir yola sürüklenen Ömer ise son umut ışığını Gamze’nin gözlerinde arayacaktır. 

Galatasaray yönetiminden derbiye dev prim kararı Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında ilginç dans Çetinkaya, kahvaltılık ve süt ürünlerinde indirimlerini paylaştı!
Sonraki Haber