Öldürdüğü kurbanların cinsel organlarını yedi!

1978'de ilk cinayetini işledi

22 Aralık 1978 tarihinde, Yelena Zakotnova adlı 9 yaşındaki kızı öldürerek ilk cinayetini gerçekleştirdi. Küçük kızı şeker vereceğini söyleyerek kandırdı ve fahişelerle görüşmek için aldığı eve götürdü. Ona tecavüz etmeye çalıştı. Ancak ereksiyon elde edemedi. Kız mücadele edip, kaçmayı deneyince, karnından 3 kez bıçaklayarak öldürdü. Bu esnada orgazm oldu. Zakotnova cinayetinden sonra Çikatilo, kadın ve çocukları bıçaklama yoluyla ereksiyon elde edebilip orgazm olabildi.

3 yıl sonra, şehir merkezinde, bir otobüs durağında, Larisa Tkaçenko adında 17 yaşındaki bir yatılı okul öğrencisiyle karşılaştı. Daha sonraki itiraflarına göre, onu votka içme bahanesi ile Don Nehri yakınındaki bir ormana götürdü. Tkaçenko tuzağa düşmüştü. Tenha bir alana ulaştıklarında, kurbanı önce yere attı ve elbiselerini yırttı, cinsel ilişkiye teşebbüs etti ve ereksiyon elde edemeyince, onu sopa kullanarak dövdü ve çığlıklarını bastırmak için ağzının içine zorla çamur sokarak boğarak öldürdü. Çikatilo, dişleriyle Tkaçenko'ya saldırdı, göğüs uçlarını dişleriyle kopardı.

9 ay sonra, sebze almak için gittiği Donskoi köyünde yürürken, Lyubov Biryuk adında 13 yaşındaki bir kız ile karşılaştı. Çikatilo, yakındaki çalıların içine onu sürükledi, Biryuk'a saldırdı ve elbisesini yırttı. Onu 52 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!