OKX TR nedir, nasıl kullanılır, avantajları neler?

Küresel teknoloji şirketi ve kripto para borsası OKX, Türkiye'de faaliyete geçirdiği kripto para platformu OKX TR'yi kullanıma sundu. OKX TR'nin tanıtım toplantısı, OKX Başkanı Hong Fang, OKX TR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamır ve birçok davetlinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleşti. Bu bağlamda, OKX'in ne olduğu ve nasıl kullanıldığı merak ediliyor. Peki OKX TR nedir, nasıl kullanılır, avantajları neler? İşte, OKX hakkında merak edilenler...

Küresel bir teknoloji şirketi ve kripto para borsası olan OKX, Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para platformu OKX TR'yi kullanıma sundu. OKX TR'nin tanıtım toplantısı, OKX Başkanı Hong Fang, OKX TR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamır ve birçok davetlinin İstanbul'da katılımıyla gerçekleşti. Bu bağlamda, OKX'in özellikleri ve kullanımı hakkında merak uyandıran sorular ortaya çıkıyor. Peki, OKX TR nedir, nasıl kullanılır ve avantajları nelerdir? İşte, OKX hakkında bilinmesi gerekenler...

OKX NEDİR?

Seyşeller merkezli kripto para borsası OKX, çeşitli dijital varlıkların ticaretine olanak tanıyan bir platform olarak önemli bir konumda bulunmaktadır. 2017 yılında kurulan bu borsa, spot ve türev ticaret gibi temel özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

OKX, 2022 yılında küresel bir kripto para borsası olarak adını Bahamalar'a taşıdı. Bahamalar'da Dijital Varlık İşletmesi olarak kaydolan şirket, Nassau'da bölgesel bir merkez ofis açarak varlığını daha da güçlendirdi. Bu adımıyla birlikte OKX, regüle edilen piyasalara doğru genişlemeyi amaçlayan yan kuruluşu OKX Bahamas'ı kurdu.

Firma, bu genişleme stratejisi ile birlikte, şirketin hizmetlerinin daha geniş bir kitleye ulaşmasını hedeflemekte ve regüle edilen piyasalarda daha fazla etkinlik göstermeyi amaçlamaktadır. OKX, kurumsal yapısını güçlendirirken, kripto para ticaretindeki lider konumunu korumak ve genişletmek adına atılan bu adımla dikkat çekiyor.

OKX TR NEDİR?

Şirket, 2023 yılının mayıs ayında Türkiye'deki yerel platformunu aktif hale getireceğini duyurmuş ve hemen ardından Türkiye'de bir ofis açarak uzman bir ekibi göreve almıştı. OKX TR, tanıtımıyla birlikte yerelleştirilmiş ürünler ve hizmetler sunarak istikrarlı bir büyüme ve yerel piyasadaki payını artırma hedefine odaklanıyor.

OKX TR AVANTAJLARI NELER?

Türkiye'deki kripto kullanıcıları, yerel yasa ve düzenlemelere uygun olarak şeffaf bir şekilde kripto alım-satım işlemlerini gerçekleştirebilmek için OKX TR platformunu kullanabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar OKX'in küresel platformu üzerinden OKX Web3 Cüzdan'a da erişim sağlayabiliyor.

OKX TR'nin kullanıma sunulmasıyla birlikte, kullanıcılar çeşitli bankacılık ortakları aracılığıyla Türk Lirası yatırma-çekme işlemleri de dahil olmak üzere yerelleştirilmiş özelliklere erişim sağlayabiliyor. OKX TR ekibi, 7 gün 24 saat Türkçe ve İngilizce yerel müşteri hizmetleri sunarak kullanıcılara ihtiyaç duydukları anda hızlı ve kapsamlı yardım ve destek sağlıyor.

Platform, Türkiye'deki kullanıcılara USDT/TRY, BTC/TRY ve ETH/TRY gibi yaygın kripto para çiftlerinde işlem yapma ve gelişmiş kripto özelliklerinden yararlanma imkanı sunuyor.

Galatasaray'dan maç sonrası Fenerbahçe'ye şampiyonluk göndermesi! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Sergen Yalçın geleceği hakkında konuştu: Son 3 maç buradayım ama...
Sonraki Haber