Okullar açılmadan tüm çocuklar aşılanacak! Bilim Kurulu üyesinden önemli açıklamalar

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele için aşı çalışmaları hızla devam ederken mutasyonlara uğrayan virüsler çocukları da etkisi altına aldı. Kanada'da okullar açılmadan tüm çocukların aşılanacağını belirten Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Hasan Tezer, toplumsal bağışıklık kazanılması için Türkiye'de de çocukların aşılanmasını gerektiğini belirtti.

Koronavirüse karşı toplumsal bağışıklığın oluşabilmesi için çocukların da aşılanması gerektiğini belirten Prof. Dr. Hasan Tezer, "Toplumsal bağışıklık için toplumun yüzde 70'inin bağışık hale gelmesi gerekiyor. Burada çocuklar da önemli bir grubu oluşturuyor. Bu bulaşı engellemek için çocukların aşılanmaları oldukça önemli" dedi.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları