3 gün okul 2 gün ateş! Çocuğunuz sık hastalanıyorsa bunlara mutlaka dikkat edin

Okula yeni başlayan çocukların bazıları sık sık hasta olurlar bu durum normaldir fakat okula alışma sürecini zorlaştırabilir. Çocuğunuzun mikroplarla yeni tanıştığı bu dönemi daha kolay atlatmasının yolu ise çok basit. İşte ‘Okula yeni başlayan çocuğum neden sürekli hasta oluyor?’ ve ‘Okula yeni başlayan çocuğumun sürekli hasta olmasını nasıl engellerim?’ sorularının cevabı.

Yıllardır bütün mikroplardan korunan çocuklar okul başladıklarında sık sık hasta olurlar bunun sebebi çocuğunuzun bağışıklık sisteminin henüz yeteri kadar gelişmemesidir. Özellikle kreşe/anaokuluna başlayan çocuklar haftanın 3 günü okula gittikten sonra 2 gün hasta olurlar. Çocuğunuzun hastalık süreci belirli bazı kriterleri aşmadığı sürece normaldir ve paniğe gerek yoktur. Haberimizin devamında okula yeni başlayan çocuğunuzu hastalıklardan korumanın yollarını ve hangi durumlarda daha ciddi bir sorun olabileceğine dair detayları bulabilirsiniz.  

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri