Okudukça küçük dilinizi yutacaksınız!

'Sessiz İkizler' olarak kayıtlara geçen June ve Jennifer Gibbons adlı kız kardeşlerin hikayesi okuyanın kanını donduracak cinsten...

İkizlerin zihinsel ve duygusal anlamda birbirleriyle olan ilişkileri, psikoloji biliminin cevap bulmakta zorlandığı bir problem olmuştur her zaman.

Davranış şekilleri arasında bir ilişki olup olmadığı, zihinsel anlamda aralarında bir bağ olup olmadığı çözüm arayan konular arasındadır örneğin. Kısacası ikizler, psikoloji alanında çalışmalar yürüten bilim insanları için etkileyici denekler olmuştur her zaman. June ve Jennifer Gibbons adlı ikiz kız kardeşler de tarihin gördüğü en ilginç ve sıra dışı olanları olarak kabul edilebilir, çünkü oldukça ilginç bir hikayeye sahipler.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!